В тази статия искамe да споделим с  вас 11 неща, които

...
В тази статия искамe да споделим с  вас 11 неща, които
Коментари Харесай

11 Неща, Които Отличават Щастливите Връзки

В тази публикация искамe да споделим с  вас 11 неща, които отличават щастливите двойки. Разбира се, описът не претендира за пълнота. Ала е положително начало за повече споделено благополучие:

1. Щастливите двойки прекарват време дружно. Въпреки натовареното всекидневие те намират време един за различен, оставят целия свят зад тила си и се потапят в своята галактика.

2. Щастливите двойки отделят време за интимни диалози. Те си споделят и знаят какво се случва в живота на другия. Това поддържа близостта в двойката и подарява всеки от сътрудниците с чувството, че има човек до себе си, който те познава и схваща.

3. Щастливите двойки поддържат физическа непосредственост. Те се допират, милват, гушкат, прегръщат, държат се за ръце. Нежният физически контакт им разрешава да показват възприятията си посредством дейности и провокира неповторими чувства, които изпълват сърцето на двойката със благополучие.

4. Щастливите двойки се забавляват дружно и претърпяват положителни страсти, които подхранват връзките им. Друго качество на позитивните страсти е, че те сполучливо обезвреждат въздействието на отрицателните. Препоръчително е да се стремим към съответствие 5:1 в интерес на позитивните страсти.

5. Щастливите двойки се изненадват. Освен това имат доста добра визия какво би зарадвало другия. Познават както потребностите, по този начин и привичките си. Затова съумяват да сервират все приятни изненади, които провокират милион щастливи усмивки.

6. Щастливите двойки излизат с другари и се забавляват. Щастието е заразно. Освен това с другите можем да споделим своето и да се насладим на тяхното. Те не позволяват грешката да се изолират в своя личен свят, а прелестно знаят, че двойката има потребност от шир.

7. Щастливите двойки вършат обич и се любуват на сливането един с различен. Сексуалният им живот е постоянен, пълностоен, разнороден и пресен. Казват твърдо „ Не “ на монотонността и скуката и твърдо „ Да “ на познатото, само че друго преживяване, наречено обич.

8. Щастливите двойки знаят, че в техните сърца постоянно има място за трети любим (котка, куче, папагал…). Моногамни са, само че не изцяло.

9. Щастливите двойки разпределят отговорности и отговорности си. Всеки поема своя дял и не претрупва другия. Умните дами от дълго време са научили мъжете си, че в случай че оказват помощ у дома получават приятни „ награди “.

10. Щастливите двойки постоянно посещават „ Моста на влюбените “ и други сантиментални места, които основават прелестна атмосфера за непосредственост и фамилиарност. Времето на открито няма значение. Любовта е над времето.

11. Щастливите двойки запечатват прелестните моменти. От време на време се връщат към тях и отначало претърпяват щастието, което са изпитали. Това им припомня какъв брой са благословени от ориста, че ги е срещнала.

Надявам се този къс лист да ви въодушеви да се грижите за най-красивата градина на света – споделената обич.

Често са ми задавали въпроса „ Вярваш ли в дълготрайната обич? “.
  Моят отговор е „ Да “. Вярвам. Ала знам, че вярата има потребност и от съответни каузи.  В този смисъл, значително от нас зависи да подхранваме връзките си с любимия/любимата (с околните ни хора също), с цел да се любуваме на процъфтяващи връзки.
Никой няма да го направи вместо нас. Отговорността е наша.

„ Обичам “ е глагол. Действайте и бъде щастливи дружно дълго-дълго време. Заслужава си!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР